@ Ved tegn kopiere

Du kan kopiere Ved tegn ved å trykke på kopieringsknappen nedenfor. Dette tegnet blir også ofte referert til som e-posttegnet. I daglig tale blir at-tegnet også referert til som apehale, apeøre, apekatt og edderkoppape på grunn av utseendet. @-tegnet kan ha kommet fra den franske bokstaven à. Aksenten ble så skrevet lengre og lengre og snart var hele den lille latinske a-en i en nesten lukket sirkel. @-tegnet brukes som et tegn for internett. For eksempel på en internettkafé, som kan være merket med @ -Café.
Selvfølgelig er den vanligste bruken av at-tegnet i e-poster. Der plasseres @ mellom brukernavnene og mellom domenet. Dette kan da se slik ut, for eksempel: [email protected]
Men med hvilken tastekombinasjon får jeg et at-tegn? Hvis du har det travelt eller ikke har tastatur i det hele tatt, kan du ganske enkelt kopiere at-skiltet nedenfor med kopieringsknappen og lime det inn hvor som helst. På tastaturet må du trykke på tastekombinasjonen «Alt Gr» + «q». Det er viktig at du holder nede Alt Gr (til høyre for mellomromstasten) og deretter trykker «q»-tasten.

Kopiere & Lime inn

Kopiere:
Unicode: U+0040
Hex NCRs: @
Vurder @ Ved tegn kopiere

Flere emojier: