❤️ Betydning – Rødt hjerte Emoji

Betydningen ❤️ er Rødt hjerte. Det er også kjent som hjertesymbolet, forelsket, kjært hjerte eller tungt svart hjerte. En klassisk kjærlighetshjerte-emoji eller symbol som brukes for uttrykk for kjærlighet. Vises i ulike nyanser av rødt på de fleste plattformer, forresten. På noen plattformer har ❤️-emojien en mørkerød eller til og med svart kant. Dette får det til å se ut som en tegneserietegning. I de sjeldneste tilfellene vises imidlertid denne emojien i svart. Dette svarte hjertet ser ganske kaldt ut og er derfor heller det motsatte av varm kjærlighet. Så når du bruker hjertesymbolet, bør du være klar over det.
Men hva er meningen med ❤️-symbolet på Facebook, WhatsApp og Co og når bruker du det. Som du sikkert kan gjette, brukes denne emojien i forbindelse med kjærlighet. Men pass på! Det er selvfølgelig forskjellige typer kjærlighet mellom mennesker eller til og med gjenstander, dyr… Så det avhenger mye av konteksten og forholdet mellom deg og samtalepartneren din hva betydningen av emojien eller symbolet er. Noen få eksempler på bruk kan være: -«Jeg elsker deg mer enn noe annet❤️» -«Gratulerer med morsdagen ❤️» -«Så søt kattunge❤️» -«Jeg ❤️ Berlin.»
Denne emojien var en av de første karakterene som ble representert ved bruk av Unicode. Den ble godkjent som en del av Unicode 1.1 i 1993 under navnet «Heavy Black Heart» og lagt til Emoji 1.0 i 2015.

Kopiere & Lime inn

Kopiere:
Unicode: U+2764, U+FE0F
Hex NCRs: ❤
Vurder ❤️ Betydning – Rødt hjerte Emoji

Flere emojier: