🤷 Betydning – Person som trekker på skuldrene Emoji

Betydningen 🤷 er Person som trekker på skuldrene. Det er også kjent som et skuldertrekk eller sukker i armhulen. Emojien viser en person som trekker på skuldrene og holder hendene inntil ansiktet. På noen plattformer er hendene også foran ansiktet. 🤷-emojien kommer også i mannlige og kvinnelige former. Skjemaet som vises her er egentlig den nøytrale versjonen, men hvis du ser nøye etter kan du se at personen er en kvinne. Men hva betyr egentlig 🤷 Emoji og hvordan brukes den i Facebook, WhatsApp og Co?
Du kan bruke 🤷-emojien når du vil si noe som «Jeg vet ikke hvordan jeg skal hjelpe deg» eller «Ingen anelse». Et lite eksempel på forståelse: Vennen din spør deg når skolen begynner i morgen, men dessverre fulgte du ikke med heller, og du vet ikke. 🤷-emojien alene ville være nok til å vise din uvitenhet.
Emojien er også ofte brukt som et uttrykk for «Ikke mitt problem» eller «Jeg vet ikke hva du vil ha fra meg». En medstudent tok ikke notater under forelesningen på universitetet, men sov i stedet og vil nå at du sender ham notatene dine slik at han kan studere. Dette er imidlertid ikke første gang dette har skjedd ham, så du vil ikke gi ham utskriften din. Du kan enkelt svare irritert: «Ikke mitt problem 🤷» Dessuten indikerer skuldertreknings-emojien uvitenhet, forvirring eller mangel på interesse for noe. Tekstversjonen er forresten det velkjente uttrykksikonet ¯\_(ツ)_/¯. Denne emojien ble godkjent som en del av Unicode 9.0 og dermed i 2016 og lagt til Emoji 3.0 i 2016.

Kopiere & Lime inn

Kopiere:
Unicode: U+1F937
Hex NCRs: 🤷
Vurder 🤷 Betydning – Person som trekker på skuldrene Emoji

Flere emojier: