🤔 Betydning – Tenkende ansikt Emoji

Betydningen 🤔 er Tenkende ansikt. Et emoji-ansikt dypt inne i tankene med en finger og tommel på haken. Det brukes hovedsakelig for å indikere at noen tenker på noe. Emojien kan variere litt i utseende avhengig av plattformen. Noen versjoner av denne emoji ser ut til å være mer irritert med en mye dypere rynke enn andre emoji-varianter på andre plattformer. Selv om det tenkende ansiktet kan virke ganske selvforklarende, kan det faktisk brukes på mange forskjellige måter og har dermed mange forskjellige 🤔 betydninger. Det mest åpenbare og passende er at det brukes til å indikere at du tenker på noe. Vennen din inviterer deg på lunsj, men du har mye arbeid å gjøre, så du kan dessverre ikke gå ut og spise middag med ham. Du kan svare: «Hmmm ikke sikker, jobber mye akkurat nå 🤔»
På samme måte kan 🤔-emojien også brukes når du har en idé eller en løsning på et problem. I dette tilfellet kan du kombinere emojien med en tankeboble eller en lyspære. Et eksempel på dette: Du og vennene dine diskuterer for tiden i en gruppechat hvor dere skal gå sammen i helgen. Du har en god idé som du vil foreslå for vennene dine. Du kan si noe sånt som «La oss gå til badelandet 🤔»
En annen vanlig bruk for denne emojien er å stille spørsmål ved en person eller en idé. La oss si at du ikke har spist lunsj ennå, og du vil møte kjæresten din. Denne vennen foreslår en billig gatekjøkkenrestaurant, selv om du har spist pizza de siste dagene. Du kan svare: «Pizza igjen? 🤔” Utgitt i Unicode 8.0 i 2015, ble emojien lagt til i Emoji-versjon 1.0.

Kopiere & Lime inn

Kopiere:
Unicode: U+1F914
Hex NCRs: 🤔
Vurder 🤔 Betydning – Tenkende ansikt Emoji

Flere emojier: